2013-11-05 847 浏览
朋友系鸡翼迷,无鸡翼不欢者。XD我地起香工行完街,顺道可以食埋瑞士鸡翼先走,这是朋友心水推介。既然我未试过,当然唔会错过啦。叫左个常餐,有两只瑞士鸡翼(全翼),一碗面,一个火腿奄列&牛油多士。用厚方包整牛油多士,不错呢。比普通方包好食。火腿奄列,火腿颇多。蛋唔会过熟,good~主角瑞士鸡翼,虽然唔系热既,仍然无损味道。鸡翼浸得好入味,加埋甜甜地好好食。以茶餐厅黎计, 呢个瑞士鸡翼, 味道值得一赞!瑞士鸡翼主要以豉油、香料、冰糖制成。 所以食起黎会甜甜地~ (P.S. : 唔好以为呢款鸡翼系起源国家瑞士呀, 同瑞士无关系架, 只系一个名黎咋)呢到上餐快,座位多,服务ok, 茶餐厅之选。大家可以行开试下呢到既瑞士鸡翼。瑞士鸡翼以外既食物质素正常, 比较有惊喜既系呢到既瑞士鸡翼JE~~
朋友系鸡翼迷,无鸡翼不欢者。XD

牛油多士, 火腿奄列

瑞士鸡翼
呢到上餐快,座位多,服务ok, 茶餐厅之选。

2013-11-02