2023-11-16 14 浏览
《为甘庶添上新衣👗》谂起甘庶🎋 一定系一杯杯鲜榨庶汁🥤夏天冰凉🧊 冬天热辣辣♨️细细个系街边见到老店门口放满一支支甘庶所以对甘庶汁好有回忆🎞️🕰️时代既转变 卖新鲜甘庶汁卖少见少⏳取而代之系台式饮品鲜榨庶汁加入 茶 水果 咖啡为甘庶开出先河💡 打入茶饮店世界George今次试左 人气之选 庶杯美式 $38杯设计几特别 创意十足✨ 加上方便攞上面美式咖啡 下面庶汁饮落口感几特别⚡️ 咖啡 唔会盖过 庶汁甘甜中带有啲苦涩感觉上几夹👍🏻值得一试茶饮既新风💨✨甘甘好蔗旺角登打士街55号鸿达楼地下6号舖#旺角美食 #tg31eat旺角 '''''#852 #hkig #hkfoodie #foodie #hkblogger #foodporn #likeforlikes #like4likes #hk #hkfood #yummy #手机食先 #相机食先 #sugarcane #sugarcanejuice #specialdrink #甘甘好蔗 #蔗汁 #旺角美食 #手摇饮品
《为甘庶添上新衣👗》
谂起甘庶🎋 一定系一杯杯鲜榨庶汁🥤