2024-09-12 676 浏览
哥哥唔知咩系粢饭,顺口话下次买比佢试,点知寻晚咁跷YouTube睇到大埔有间好似几正,刚刚送完老婆返工,就慢慢行去探店。铺仔细细专做外卖,除粢饭豆浆外,仲有煎饺同糖水,哥哥四点放学,所以只打算买一个粢饭比佢同细佬做下午茶。十二点几唔太多人排队,网上话食物系即叫即做,可能因为午餐时间,我见粢饭已经预先包好,所以就左手比钱,右手收货。小朋友放学回家,轻轻叮翻热,拆开保鲜纸,再切开一齐分享,两兄弟都觉得好食,细佬讃油炸鬼好食,哥哥就钟意肉松甜甜哋,我就觉得足料嘅,不过一头一尾饭太多,影响咗成个感觉。斋讲粢饭就十分普通喇,有机会会试埋糖水同煎饺,睇吓网红又冇吹水先。是日消费:粢饭$25

是日消费:粢饭$25
2024-09-11