平时外卖就食得多,而家终于喺度堂食喇下午茶时间,抵食好多🤭最推荐鲜油咖央多士,一人一份都仲得🤫🤫🤫鲜油咖央多士 味道:🌕🌕🌕🌕🌗评价:超邪恶推荐!多士松软,里面嘅牛油系半溶状态,加上浓浓嘅咖央酱,根本就系南洋风味加转左多士嘅菠萝油,根本冇得输。冻柠檬薏米味道:🌕🌕🌕🌖🌑评价: 坊间啲餐厅大多数都系普通嘅咖啡奶茶柠茶柠水,喺呢度有特别嘅冻柠檬薏米,感觉清新之余又有咬口,好似南洋风味嘅珍珠奶茶咁,但系比珍珠奶茶健康n倍招牌海南鸡配油饭+鸡杂冬瓜汤味道:🌕🌕🌕🌕🌗评价:重点推介!人哋叫得苏山鸡饭,招牌菜当然系鸡饭啦。海南鸡嫩滑唔鞋又够鸡味,鸡肉同鸡皮之间有满满嘅啫喱状”骨胶原”。我谂钟意食海南鸡嘅人都系为咗呢层啫喱状”骨胶原”,而海南鸡饭第二号灵魂人物就系个油饭,粒粒饭都充满油香,唔似得坊间啲油饭啲油捞得唔平均🤪正!冻椰青味道:🌕🌕🌕🌕🌑评价: 清甜,天气饮就一流,即刻凉浸浸。之后饮完,可以食椰青肉,啖啖椰青肉,好食,又滑娘惹咖喱牛腩筋干捞老鼠粉味道:🌕🌕🌕🌕 🌑评价: 我哋孤陋寡闻,唔知咩系老鼠粉。就叫一个嚟试吓,原来系我哋系我哋叫见开嘅银针粉,平时都系当汤面食或者干炒 。第一次见到用咖喱
平时外卖就食得多,而家终于喺度堂食喇

鲜油咖央多士

冻椰青
味道:🌕🌕🌕🌕🌑

娘惹咖喱牛腩筋干捞老鼠粉
味道:🌕🌕🌕🌕 🌑
评价: 我哋孤陋寡闻,唔知咩系老鼠粉。就叫一个嚟试吓,原来系我哋系我哋叫见开嘅银针粉,平时都系当汤面食或者干炒 。第一次见到用咖喱嚟捞,感觉几新奇 咖喱味道浓郁,但唔够挂汁,差少少🤏

特色小食拼盘
味道:🌕🌕🌕🌘🌑
评价:小食拼盘有泰式鱼饼、鸡翼、脆炸凤尾虾春卷同埋顺化猪肉串。之前都已经食过顺化猪肉串,岩我口味,唔点汁食都好够味,啖啖肉,正😄泰式鱼饼有啲辣,唔食辣既朋友仔要留意。对我黎讲,有啲扣分。鸡翼系全翼分两件,腌得好入味。脆炸凤尾虾春卷,外脆内软,好多虾虾🤭

马拉盏椰菜苗
味道:🌕🌕🌕🌑🌑
评价:份量超级足,马拉盏味道劲出,完全唔手软,你会见到一大羹🤪不过咸左啲,重口味左少少🤏