餐厅: 翠園 (新都城中心二期)
资讯:

餐厅: 翠園 (新都城中心二期)
资讯:

2019-02-03 294 浏览
系番学前想同Mammy叹个靓早茶啦,见翠园无咩人,就入去坐低,点知当时十点九已经无早茶优惠了,因为早茶优惠要十一点半埋单走。于是要叫午市套餐,有几个组合既,但得我同妈咪两个所以就叫左2+1,姐系一个粉面饭加两个点心,叫左个XO酱杂菌乌冬,另外仲要左凤爪同烧卖。本来仲想要单嗌个粉果,或其他点心,但见到郁D都要三四十钱一笼,就算数了。乌冬就黎左先,卖相无咩特别,但一食落口,天呀个酱好好好味呀,d乌冬好入味,菜同菇就帮助中和左d油腻既感觉,真系好想好想再叫多碟黎食。至于果两个点心都食得出系真材实料既。虽然翠园价钱系偏贵既,但乌冬水准真系一流,点心都唔差,算系值番个价,推荐!