2017-02-14 121 浏览
稻庭乌冬, 乌 冬 仅 仅 熟, 舌 头 一 卷 , 幼 滑 的 乌 冬 即 滑 入 喉 头舌 头 一 卷 , 幼 滑 的 乌 冬 即 滑 入 喉 头, 入 口 柔 韧 适 中 汤底清甜, 几好饮炒野菜, 配以日式的调味, 菜咬口几爽脆, 酱汁既加持特别好食日本长葱, 又肥又大, 口感细致美味甘甜的长大葱, 口感细致香气浓郁,美味甘甜清酒煮蚬, 蚬本身已经够清甜,加白酒同薯蓉既汤头, 汤头滋润左软滑既大蚬, 好食, 饮左吾少汤添银鳕鱼西京烧, 煎得金黄色, 内里雪白, SAUCE好鲜甜, 鱼烧油润薰香, 好食👍👍😋炸饺子, 炸得金黄酥脆, 里头包著鲜美内馅, 口感多层次露笋卷, 我最钟意既食物, 露笋卷上面既烟肉半融化状态, 包住露笋卷, 肉脂香同露笋卷既笋香合而为一, 好食

炸饺子, 炸得金黄酥脆, 里头包著鲜美内馅, 口感多层次