(非会员)
2007-11-01 42 浏览
之前在杂志上见到介绍此餐厅, 一早已经想来试一试。寻晚终于有时间可以同老公仔出街食饭,当然要趁机一试啦!环境我地拣坐入厅房, 面对大可以望到时代广场。(不过抽风系统麻麻, 有d烟烟地, 下次都系坐番出面好d。) 环顾餐厅四周, 有一半以上是韩国人, 已给人一种很地道的感觉。食物呢度最好系夜市都有set。我地最想试系烤牛肋骨(散叫$150), 而两个二人套餐都有跟烤牛肋骨, 但set B d 野食吸引d, 都只系贵20 蚊, 所以无再谂, 即刻落order! 伴菜有六款, 都ok! 首先waitress 帮我地整果件肉眼扒, 口感同味道都系一般。之后就系祈待已久的烤牛肋骨, 哗! 好味到唔停得口, 唔洗点酱汁都己经好好味! Waitress 手势好好, 熟, 又唔un, 正! 人参鸡汤都ok, 但炒粉丝就麻麻地, 肥腻少少!服务按韩国传统, 全程有waitress 烧俾你食, 唔洗你自己黎。而且waitresses 都好有礼貌。后记食完饭本想去寻韩者书室, 可惜原来close 8:30, 去到刚刚8:45, 唯有下次再去啦! (又有机会再黎食XP)

食物

后记