2018-09-25 80 浏览
之前放假同朋友去咗食放题系用 pad 落 order 㗎,全部 item 都有相睇唔怕唔知点咗乜又快㖞,超方便呀 👍🏻而且食物种类好多,除咗烧烤嘅蔬菜、海鲜同肉类仲有刺身、寿司、小食同炸物!啲位都几阔落同企理我哋两个食就用一个炉同隔离枱之间有个小屏风隔住倾偈或者食嘢都好有私人空间 😼点咗一系列生嘢先开始烤肉呢度啲嘢都比较细份,所以可以试多啲唔同嘢【蟹籽沙律】嘅份量就啱啱好喇沙律唔会话好大份,但蟹籽就好满,脆卜卜【芝麻八爪鱼】几大只 🐙刺身唔算非常多款,不过质素唔错第一 round 点咗【三文鱼】、【荣螺】、【松叶蟹棒】、【仿鲍片】同【带子】荣螺刺身都几爽口弹牙~第二 round 就主攻【三文鱼】同【带子】两样都切得好肥厚尤其是带子刺身,好鲜甜 😋寿司都几好,有火炙寿司、卷物、军舰同手卷等等【火炙牛拖罗寿司】同几款卷物我都几钟意~最左边系炸【墨鱼嘴】,都几香口跟住系烧烤时间 🔥点咗【牛油栗米】同【牛油青口】中间𠮶兜系【香草龙脷】鱼同粟米成兜放上个炉度烧就 OK成功烧得好靓 ✌🏻之后就系大量肉肉肉 🥓🥩🍗🍖净系牛都有【牛舌】、【一口牛】、【牛肋肉】、【牛仔骨】同【腌渍辣牛】猪肉都一样好好食

之前放假同朋友去咗食放题
系用 pad 落 order 㗎,全部 item 都有相睇
唔怕唔知点咗乜又快㖞,超方便呀 👍🏻
而且食物种类好多,除咗烧烤嘅蔬菜、海鲜同肉类
仲有刺身寿司、小食同炸物!

啲位都几阔落同企理
我哋两个食就用一个炉
同隔离枱之间有个小屏风隔住
倾偈或者食嘢都好有私人空间 😼

点咗一系列生嘢先开始烤肉
呢度啲嘢都比较细份,所以可以试多啲唔同嘢
【蟹籽沙律】嘅份量就啱啱好喇
沙律唔会话好大份,但蟹籽就好满,脆卜卜
【芝麻八爪鱼】几大只 🐙

刺身唔算非常多款,不过质素唔错
荣螺刺身都几爽口弹牙~

第二 round 就主攻【三文鱼】同【带子】
两样都切得好肥厚
尤其是带子刺身,好鲜甜 😋

寿司都几好,有火炙寿司、卷物、军舰同手卷等等
【火炙牛拖罗寿司】同几款卷物我都几钟意~

最左边系炸【墨鱼嘴】,都几香口

跟住系烧烤时间 🔥
点咗【牛油栗米】同【牛油青口】
中间𠮶兜系【香草龙脷】
鱼同粟米成兜放上个炉度烧就 OK
成功烧得好靓 ✌🏻

之后就系大量肉肉肉 🥓🥩🍗🍖
猪肉都一样好好食 🤤

最后烧多个【活蚬】,有个兜装住都系好易烧,一开口就食得!
饱到无食到炸物𠮶版,哈哈~