2024-10-14
🐟🍲🥢烤鱼一人午市套餐🔔QR code 点餐,有纸巾提供✅金银蒜香味/香辣味烤鱼一人餐 -$98蒜香味唔辣,但蒜蓉极多都好惹味。中意食辣嘅话香辣味都唔错,除咗汤底唔同之外,其他嘅配料大致上都系一样,两款有大量嘅娃娃菜、豆皮,而蒜香味会跟埋豆腐。午市套餐嘅鱼系用上鱼柳,无骨食得好方便,皮脆肉嫩,而且都好大份,性价比都几高。职员亦都会不断问要唔要加汤。另外套餐包左碗白饭,都几饱。✅易燃易爆小吃天团 -$68呢个小食有五款炸物,包括炸四季豆、炸椰菜花、炸蟹柳、小酥肉及莲藕片。莲藕片好薄,而最好味反而系四季豆,因为仲有啲紫菜芝麻调味,其他都好食,不过真系好油腻。🆗香烤花菜 -$38香烤花菜都好油腻,都脆口好食嘅但碟底全部都系油,上面有啲辣粉,但我就觉得拎去浸汤食都唔错😂🆗饮品有菊花茶同埋荷叶茶嘅茶包提供,然后只可以冲滚水,要摊冻都要啲时间。店家都系想你加钱饮野。✅冰粉午市套餐都会包一碗冰粉,冰粉有水蜜桃味同埋原味,另外都有大量嘅配料可以自己添加,我自己就几钟意桂花蜜。
烤鱼一人午市套餐
🔔QR code 点餐,有纸巾提供
✅金银蒜香味/香辣味烤鱼一人餐 -$98
✅易燃易爆小吃天团 -$68