♡ 烤鱼定鸡煲都咁正‼️|小鱼儿 ♡-呢排好多朋友仔都话小鱼儿嘅性价比好高除咗烤鱼之外,仲有鸡煲同埋串烧串烧系即叫即烧 而且好高质今次试完之后真系觉得认真唔错 下次一定要再嚟试吓佢嘅烤鱼啊🫶- ♡ 金汤花胶鸡丝翅捞饭 ♡ $68呢个价钱真系好抵食‼️‼️佢嘅性价比真系好高 啲料劲多 汤底好鲜甜捞饭食真系好开胃 🤤-♡ 极品鲍鱼鸡煲 (半只)♡ $278半只鸡煲已经有四只鲍鱼 两个女仔已经好够食🫶我哋就叫咗BB辣 都已经辣得好过瘾🤣鸡件好滑 好快就比我地清哂 -♡ 香蒜烧茄子 🍆 ♡ $48条茄子劲大条 上面仲有好多蒜蓉 好香 软烂入味好食😋 我哋连皮都食埋😂 -♡ 烧鸡翼 ♡ $30我哋仲叫左BB麻辣 辣得劲过瘾😂 我觉得BB麻辣已经够辣 钟意食辣啲嘅可以再叫辣D🌶️-♡ 炸双皮奶 ♡ $38炸双皮奶就做甜品🤣好香脆 劲好食😋❥#⇢店铺资料:小鱼儿 (宝汉大厦) (铜锣湾)铜锣湾波斯富街24-30号宝汉大厦1楼# 🔍寻找同区美食📍➾ #矿泥黄X铜锣湾-#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblog
♡ 烤鱼定鸡煲都咁正‼️|小鱼儿 ♡
呢排好多朋友仔都话小鱼儿嘅性价比好高

除咗烤鱼之外,仲有鸡煲同埋串烧
串烧系即叫即烧 而且好高质

炸双皮奶就做甜品🤣
好香脆 劲好食😋

#
⇢店铺资料:
小鱼儿 (宝汉大厦) (铜锣湾)
铜锣湾波斯富街24-30号宝汉大厦1楼
#
🔍寻找同区美食📍
➾ #矿泥黄X铜锣湾
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去处 #香港小店 #相机食先 #手机食先#拍拖好去处
#香港美食地图#香港美食指南

• 金汤花胶鸡丝翅捞饭