2022-01-13
早排鸡煲就食得多,好多鸡煲餐厅都有烤鱼,今次就食吓烤鱼啦,平时我都好钟意食鱼,试过一个人食晒成条蒸鱼🤣热爱🐟🐟🐟要大赞呢到所有staff都好有礼貌,讲真咁抵嘅价钱,人流又多,佢哋仲keep到咁好服务,我真心佩服,每枱顾客走都同大家讲byebye,叫大家拿齐嘢,又问好唔好食啊咁,虽然都系几句简单说话,但都几warm嘅🐟烤鱼放题💰$128/1位要咗酸菜口味,酸菜加埋鱼好食,鱼好大条,用个锅热住,冬天食够暖身,仲可以去自助吧拿嘢食打边炉咁,今次主要想食菜多啲,拿咗好多蔬菜、少少牛、少少虾,都已经好够饱🥟炸三鲜饺子💰$38叫多咗个小食,卜卜脆最后仲有甜品呀~虽然只系包装豆腐花,但呢个价钱仲有甜品已经好有诚意,加上呢个brand 豆腐花好食嘅,但竟然系俾饮管我哋啜嚟食,好似啜啫喱咁🤣🚩渝痴渔醉 (铜锣湾) @drunkenfishhk 📍铜锣湾记利佐治街1号金百利广场8楼R1号舖
🐟烤鱼放题💰$128/1位
🥟炸三鲜饺子💰$38
叫多咗个小食,卜卜脆
🚩渝痴渔醉 (铜锣湾) @drunkenfishhk
📍铜锣湾记利佐治街1号金百利广场8楼R1号舖