2017-07-07 132 浏览
三五成群收工吐苦水,最适合去一间静静地既餐厅,而更重要系可以讲到口干时唔怕无野饮所以大家收工后决定黎呢间满堂红既火锅试试佢!餐厅设计几有特色,比我既感觉有啲似博物馆,因为壁画既设计好有画展feel,而且够晒 阔落!门口展示既物品竟然有清明上河图同埋兵马俑,简直amazing!话到明系烤鱼鸡煲火锅,食既当然离不开鸡煲同烤鱼,因为鸡煲食得太多,决定转下口味食烤鱼, 我哋拣咗个酸菜烤鲩鱼作为主锅!值得一赞嘅系除咗好多唔同嘅火锅配料可以选择, 仲有好多熟食可以选择! 熟食足足超过十款由于小弟无辣不欢,所以拣咗辣既青瓜,鸡肾及凤爪配埋酸斋,美味!有淆无酒点得嫁,立即出去冻柜, 选择最爱嘅啤酒beer beer 佢!酸菜鲩鱼够晒大条,酸菜微辣带酸胃口大开,而且鲩鱼都好新鲜,超多肉食完鲩鱼开始打边炉!肉类切到薄薄咁,一放入去滚几滚就食得!而且任叫其他佩料全部不会太太份,唔会浪费食物,更重要既系职员好快手,点完几分钟就送到响铃浸落酸菜汤底好夹,有脆又好味最后以韩国雪条作为完美终结!总结呢间火锅任食,性价比高,环境舒服,值得再黎!

所以大家收工后决定黎呢间满堂红既火锅试试佢!

响铃浸落酸菜汤底好夹,有脆又好味

最后以韩国雪条作为完美终结!

总结呢间火锅任食,性价比高,环境舒服,值得再黎!
2017-07-03
$130 (宵夜)