2024-10-29 334 浏览
今日同朋友去荃湾食烤鱼打边炉,出左荃湾站经天桥直行大约7-8分钟就到,都好方便!餐厅门口招牌系霓虹灯管整成,好抢眼易认😄 今次我地叫左两个小食,烤鱼同加左几个火锅料😋凉拌蒿荀 凉拌土豆丝✨两款都叫左小辣,口感爽脆,酸辣做到岩岩好, 加上酸酸辣辣十分开胃,食唔停口😆剁椒海鲈鱼✨鱼我地拣左中辣,上到枱香喷喷,亦估唔到都几大条,海鲈鱼本身冇乜骨,鱼肉结实口感嫩滑一d都唔腥,而辣度都岩岩好唔会太辣,大大啖咁食满足,而锅入面仲有薯仔等等其他配料,索晒d汤好惹味👍🏼佢地既火锅料都系性价比高,生菜好新鲜,生食都好甜,食左咁多肉食d菜感觉冇咁油腻。雪花肥牛如猪腩片肉味浓,肉同油脂分布比例平均,要试👍🏼👍🏼👍🏼

凉拌蒿荀 凉拌土豆丝✨

剁椒海鲈鱼✨