2021-09-07 28 浏览
杂莓杏仁Pancake $68烧春鸡拼“蕃薯条” $128 (午餐包汤、斋啡/茶)+$20 转 Matcha Latte👍 烧春鸡劲香劲 Juicy!!! 啲肉淋到好似炖鸡,超嫩滑。块皮好薄,所以未必keep 到好脆,食落好似只巨型乳鸽,赞!👌 Pancake 一攞黎就散发住浓郁嘅蛋香味,食落都无失望,好香蛋味,分分钟浓过好多鸡蛋仔。但我唔系好惯嘅系 expect pancake 一般好似日本嘅梳乎里 pancake咁滑,但佢系比较结实同埋唔系好滑嘅,所以我扣左啲分。👌Matcha Latte 都算浓,但饮落唔系几够滑。👎 无蕃薯条出声嘛 😭 本身叫呢个餐其中一个原因就系为左蕃薯条,点知静静鸡换左普通薯条,sorry 都无句,如果唔系只鸡好食,我实俾一分你啰 😭😭 👎 地理位置都几夹摄(系 One Little Room 楼上),牛头角站行过去都要十分钟,唔系去开附近都未必知有呢间野。
杂莓杏仁Pancake $68
烧春鸡拼“蕃薯条” $128 (午餐包汤、斋啡/茶)
+$20 转 Matcha Latte

👌Matcha Latte 都算浓,但饮落唔系几够滑。

杂莓杏仁 Pancake
烧春鸡