2008-02-07
对于这间餐厅只光顾过一次, 就已经怕怕, 以后请我都唔去.食品: 上次见到其他食客食O个D刺身, D颜色好唔对路, 一睇就知好唔新鲜, 但系又好想食, 唯一选择就只系叫咗D吞拿鱼(开始变坏, 臭), 带子寿司(已经开始收水), 每样都只系食咗一啖, 不过无办法, 真系好难食.而汤面方面尚可, 不过系超级市场货, 无可能差得去边, 而汤底好求奇, 好似水鬼尿, 完全无味, 配料方面我只有胆叫一些稳阵D, 有蟹柳, 鱼蛋, 卤蛋.座位: 太迫人, 一张十人台分分钟有三班人坐, 太物尽其用, 完全无私人空间.环境: 太多人, 太嘈杂, 无装修, 感觉又污秽又残旧.服务: 服务态度不太差, 但WAITRESS不太细心, 清理台面的时间, 把食物残渣倒在我的衣服上.价钱: 合理. 真系几十蚊日本料理.后感: 平野无好, 好野无平!!!
环境: 太多人, 太嘈杂, 无装修, 感觉又污秽又残旧.
价钱: 合理. 真系几十蚊日本料理.
后感: 平野无好, 好野无平!!!