2008-12-23
门口成日都好多人排队, 因为佢唔齐人唔比人入去, 明明里面有张2人枱, 个侍应问下有冇2个齐人先比入, 问左2次啦, 既然张枱都系空系度, 你咪比人入去等啰.排队时已经比定个牌你选野食, 好似想你快d食完, 快d走咁我地坐bar枱, 仲要系在路口位, 每次有人入来, 都要比人撞, o个个位根本唔应该比人坐坐低叫左个吉列猪扒汤乌冬, 我同个侍应讲叫吉列猪扒分开上, 费时整到"林"晒, 佢话"唔得", 问佢点解, 佢话系公司规定, 之后佢话要问下厨房, 问完一轮后, 又系话"唔得", 呢样野有几难呀?!系咪费事洗多只碟呢?咁好啦, 我地照叫呢个乌冬, 结果, 块猪扒系"林"既, d吉列皮又厚, 食食下, 皮还皮, 肉还肉, 我睇佢块猪扒都唔系即刻炸, 都唔热唔脆, 猪扒又冇味, 难食!另外, 叫左个天妇罗虾捞乌冬,d脆桨超厚, 而且都系'林"既, 我觉得佢d炸野都系整定晒, 再叮番热 (我见有个人不停系度叮野), 仲有, 呢个系捞乌冬, 唔系汤乌冬, 做乜咁多水架!呢问舖系sell乌冬, 但都系好普通, d𩠌整得咁难食, 乌冬几好都冇用啦!刚放低筷子, 就即刻有人来收野, 好似赶人走咁总然
排队时已经比定个牌你选野食, 好似想你快d食完, 快d走咁
刚放低筷子, 就即刻有人来收野, 好似赶人走咁
总然之, 服务, 环境, 食物都不合格