餐厅: 181 FORTNUM & MASON
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-07-26 922 浏览
无食过一个下午茶 甜品黎果阵有5件 件件都唔好食 仲要有一件锋蜜蛋糕系超难食完全无食到 佢地个Tea话可以Refill 但咁难食 食晒都有问题啦 仲边有人想refill?成件事得三文治最正常同埋啲员工黑口黑面 仲要比我见到有个女员工系客人面前反白眼….同埋好唔专业无咩礼貌 同佢地讲thank you都可以无反应 放低野食又唔会介绍啲甜品 食完都唔知自己食左咩 不过都无所谓啦 都唔好食 食左一人半旧都有难度真心佢依个价钱 我去其他afternoon tea平咁多 食物质素 员工态度都一定好过佢地好多真心唔推荐

完全无食到
成件事得三文治最正常