2024-03-05 125 浏览
见佢系烧烤堂副线所以想试下,价钱比烧烤堂平啲,但就大部分串烧会要求2或4串起(加单都系)。唔紧要,当佢平啲要围番皮。由一入去开始,店员已经无乜礼貌,请野无尾音无表情,我谂佢只系无表情唔系刻意黑面。初初以为只系个别员工系咁,不过原来个个都系,放低食物同收走食物都系会俾紧人一种好似欠左佢嘅态度。直至佢放低碟鹌鹑蛋嘅时候唔小心整跌左其中一串喺台面,终于识讲一句「唔好意思 换过碟俾你」,咁其实都知都讲系咁讲啦!果然过左一阵碟鹌鹑蛋岀现番,一食,系冻架!其他碟碟上枱都系热嘅,唯一系佢冻。俾番同一碟不如俾我食碟热架啦!另一样野系,我地唔食辣嘅,见有部份食物隔离有辣椒符号,问左店员可唔可以走辣佢话可以,但张单从来无打走辣,当然食物嚟到都系辣架啦!个元贝少少都算,个茄子辣到食唔到,忍唔住同店员讲叫咗走辣,但全部嘢都冇走到,佢答我同厨房讲返,然后当然无下文🙂建议大家有budget嘅话上番2层食烧烤堂,呢间野整臭左烧烤堂个名,你预食物/态度打番个7折,唔会再去食。最后埋单五百几蚊,唔知为咩俾钱受气。

2024-03-05