十月一日红日嚟咗呢间新开无耐嘅烧肉任食放题,本身拍好多人,所以一早book定枱,点知原来都唔系好full😂来之前我已经上网做足资料,见到大家都话服务态度好差,而且啲嘢好难食!本身心入面都淆淆地谂住嚟做试伏器🫣不过可能因为本身期望唔高,最后我感觉又冇想像中咁差㖞!🥢服务⭐️⭐️⭐️态度就正正常常啦,上网啲人话佢哋态度好恶劣,我觉得又未至于!我嘅概念系,大部分放题都系差唔多咁样十问九唔应😂🥢食物质素⭐️⭐️⭐️牛肋肉、鸡腿肉都唔差,系个厚切牛舌韧到咬唔开!🥲另外,可能我哋只系Level2,食物种类就唔系好多!偷听到隔篱枱有得叫鲍鱼同埋海鲜!而且出面嘅任食蔬菜就冇乜特别,而且款式都好少!🥢环境⭐️⭐️⭐️⭐️我觉得几靓!佢系好似某回转寿司店咁用一架火车送啲嘢食去你张枱隔离,都几好笑啊,不过有几次我都拎唔切😦而且可能新装修无奈嘅关系环境都几光猛同埋卫生!

🥢服务⭐️⭐️⭐️

🥢食物质素⭐️⭐️⭐️