2015-06-26
放工一个人唔驶等位最钟意新尝试 最近见到龙虾宝宝几多promotion,即管俾次机会!现在新张期内,试食价收费合理!服务也很好,希望日后能保持下去!食物1:Small size 龙虾碗仔翅由于我一个人食唔到咁多野,但又唔想一场来到只叫单点,所以老板Eddy好好人,特别整得细碗D,又收返我平D,$38,等我可以叫多碗面! 这碗碗仔翅是没有味精的,龙虾味没有被汤味抢去!不错!食物2:龙虾叻沙无味精,超级抵赞!汤味仍然香浓而且不油腻,没有过辣,面软硬适中!落了新鲜蘑菇,甜甜的粟米粒,还有完全索哂汤汁的豆卜!正,汤都饮哂!有5粒龙虾肉,龙虾味没有被汤味抢去!Yummy调味料:芫茜葱、虾干蒜片、虾籽依架食材成本咁贵,平时去街市买菜叫多十几声靓女都R唔到一棵葱,但老板Eddy却不计成本,任你加,仲有佢亲自炒的虾干蒜片!抵赞!而最意外的是老板在每张枱都放了一瓶虾籽,任客人自己添同调味!哗! 老板真系慷慨!埋单!原本一碗面$98(左)单,后来加了老板特别整一碗细size的龙虾碗仔翅,只要加多$38咋!(右)老板真识do,case by case弹性处理,佢又赚到我钱时我又食得落唔驶做大嘥鬼 最后
一个人
唔驶等位
最钟意新尝试
食物1:Small size 龙虾碗仔翅
食物2:龙虾叻沙
调味料:芫茜葱、虾干蒜片、虾籽 依架食材成本咁贵,平时去街市买菜叫多十几声靓女都R唔到一棵葱,但老板Eddy却不计成本,任你加,仲有佢亲自炒的虾干蒜片!抵赞!而最意外的是老板在每张枱都放了一瓶虾籽,任客人自己添同调味!哗! 老板真系慷慨!
埋单! 原本一碗面$98(左)单,后来加了老板特别整一碗细size的龙虾碗仔翅,只要加多$38咋!(右)老板真识do,case by case弹性处理,佢又赚到我钱时我又食得落唔驶做大嘥鬼
最后,给大家参考下龙虾宝宝的menu。