2018-11-21 281 浏览
誉面坊既南乳鸡球米线,真系冇得输应该系好多喺九龙城区读书嘅人嘅中学回忆喔!!毕咗业几年后再返嚟食,风味依然,只系物价上涨加左少少价,但仍然系咁抵食^_^!真系好大份,一份南乳鸡球应该有六旧鸡仲要旧旧都好大旧,即叫即炸,热辣辣脆卜卜,入面啲肉滑滑的。仲有个南乳酱真系好野味因为个南乳鸡球已经做得咁出色,所以个米线系清清地雪菜汤底,perfect match个菜肉云呑都不错的,多涵,一个净云吞$34有八粒大大粒,好crazy🙈不过我是喜欢厚皮的,所以没有比五星了~除咗南乳鸡球,之前试过椒盐肉排其实都几好味嫁~嘢饮方面,好钟意佢个茉香珍珠奶茶不过今次嗌咗少甜,就好似真系完全唔甜🤭,所以下次都系唔扮健康了,照原味就最正了。都不会太甜~而且珍珠是有咬口的
誉面坊既南乳鸡球米线,真系冇得输

南乳鸡球

菜肉云呑

除咗南乳鸡球,之前试过椒盐肉排其实都几好味嫁~
嘢饮方面,好钟意佢个茉香珍珠奶茶

茉香珍珠奶茶
2018-11-21