2019-10-25 848 浏览
之前去到香车街街市食野都见到呢间米线系好多人排队,今日黎开荃湾,就突然念起想黎试下啦,时间仲算早所以吾需要得太耐时间。呢度同一般餐厅吾同,系用纸点左野食先可以入座,米线配一𩠌系44蚊一碗,额外既𩠌要加10蚊一样。今次叫左酸辣米线配野菌腐皮卷同猪软骨,同埋bb辣米线配猪腩肉加酥炸鸡球。首先米线质感好滑而份量足够,另外亦有不少配料,个人好钟意佢既酸辣,酸度平均,同埋我叫bb辣既关系,就算平时吾多食辣既人都会食到,非常惹味招牌既酥炸鸡球真系无得输,外皮香脆而且薄,大大啖肉但整得吾会干吾会油腻,仲有肉汁,必食推介而野菌腐皮卷都系吾错,炸到外皮香脆而内里既野菌保持水份吾会干,猪腩肉同猪软骨既味道都腌得好好,食哂成碗都真系几饱!不过今次真系无黎错,必定会再黎食啊!

2019-10-24
等候时间
5 分钟 (堂食)