2021-10-28
本身预约咗𠮶日咁啱挂8号风球:( 所以被通知取消预约所以重新喺两个星期前就再预约改为今日去试 十分期待又兴奋不过本人因工作关系冇办法喺上班嘅时候用手机 一放工嘅时候发现呢间放题即日系三个钟前通知话因我哋冇喺佢指定嘅时间内通知佢哋confirm appointment所以已经无故将我张枱取消 同我朋友讲而家所有放题都要confirm先有得食即系净预约系冇意思 仲叫我朋友唔好再讲点讲都冇意思 我哋预约左八点 七点半去到都话已经取消我地booking 仲俾埋walk-in 既人 仲叫我地退一步食十点个围 更表明呢啲系公司policy不近人情 态度恶劣但事实系早系两星期上网预约嘅时候已经显示预约成功亦都冇任何话必须要再confirm booking嘅提示字眼 可能我地真系无福消受喇 我地转场去第二间食 食食下 瀛丰又突然打黎话有位喇 真系多谢哂
所以重新喺两个星期前就再预约改为今日去试 十分期待又兴奋