2006-06-18 3 浏览
住系个头...但一直都唔为意无入去试过,来到openrice睇食评先知原来间面店咁出名,所以今日特登去试下坐低就叫左碗鱼蛋米,都几快有得食,一碗再普通不过的鱼蛋米,分量适中,鱼片同米粉好一般,感觉上都落左几多咪精,不过鱼蛋几弹牙,唔错反而最满意ge就系个汤底,清清地唔油腻,唔会好似其他面店咁用"拣"水做汤底,食完都唔会觉得口渴因为搬左舖位,所以环境都唔算恶劣,普通茶餐厅间隔,但胜在够干净,服务方面就认真唔掂,碗面差唔多食完都无杯茶饮下,埋单又要我地望实成10几秒先愿行番去柜位计数~li点大大扣分就一间位于油麻地ge面店而言,食物ge价钱都唔算平,但重点系食物质素真系无想像中咁好,可能因为期望过高?小妹ge话就会prefer一间平d,服务态度比较好ge面店(只因食物水准真系唔见得差好远)点都好,我觉得仲有进步ge空间食物方面有进步的话,值得再去ge~

点都好,我觉得仲有进步ge空间

食物方面有进步的话,值得再去ge~