今日无意中系元朗发现左间开得好夜既深宵食堂 , 以后夜晚想揾食可以黎呢到啦!油甘鱼寿司🍣 $19@2赤虾寿司🍣 $12@2火焰三文鱼寿司🍣$17@2寿司整体都正常 厚度适中 唔会好薄 同寿x郎差唔多唔咁既价钱收货芝士肠 $12同 墨鱼丸 $12墨鱼丸烧得有啲干,芝士肠 外面查左d酱汁甜甜地几好食 👍🏻之后叫咗两个芝士辣乌冬 一个配炸豚肉一个配炸虾🍤 芝士辣乌冬的确系有 块芝士比你 个汤底就似韩国个辛辣公仔面加芝士😂 但好食既 炸物都系热辣辣 唔会好厚粉 唔错👍🏻咁热就叫左一杯野饮share la 野饮系奇异果沙冰奶盖 黎到有d 呆左 咁大杯 都只系$30 😂 饮完透心凉佢系用奇异果既糖浆加冰打碎做沙冰 再系上面加左奶盖同爆珠 咁既价钱 算系咁啦 2个人饮唔晒🫣依家like佢社交平台就有一堆野食有半价 依家好难得揾到间开得夜既店~ 仲要几抵食又好食😙如果饮酒既朋友 仲可以同朋友叫酒系到吹水 店舖都好旺场 我当日全场full house 🤣要等一阵至有位入员工服务态度都唔错 同埋好快手

油甘鱼寿司🍣 $19@2
赤虾寿司🍣 $12@2
火焰三文鱼寿司🍣$17@2
寿司整体都正常 厚度适中 唔会好薄 同寿x郎差唔多
唔咁既价钱收货

芝士肠 $12同 墨鱼丸 $12
墨鱼丸烧得有啲干,芝士肠 外面查左d酱汁
甜甜地几好食 👍🏻

之后叫咗两个芝士辣乌冬 一个配炸豚肉