餐厅: Bistro on the Mile
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
有Affinity club 自助餐买一送一优惠缘故我同朋友星期六走咗去呢间酒店自助餐食下午茶($268+10%)(可以星期六都有非常好,另外我同朋友一般觉得酒店自助餐我好惊唔够细致同埋味道都比较一般所以都唔抱有太大期望)*去之前先打去预约入到去坐低咗之后先拎左杯咖啡饮,虽然唔同嘅酒店都系用类似嘅机但系个豆就令大家会有分别呢间都几唔错👍🏻之后去食咗啲热食,普遍都系中式嘅意识为主,平均来讲都好唔错最特别系个牛腩*👍🏻真系非常非常非常非常好食,肉身够厚够淋(真系好淋)仲要有牛筋选择,跟住胆粗粗试吓啲日本刺身同寿司🍣....世纪灾难....𠮶块什么鲭鱼鱼生唔新鲜到我要吐返出嚟.....甜食方面真系不得了,可能佢哋同自己意大利餐厅嘅厨师👩‍🍳共用...我各式各样嘅甜品都唔差特别系个热嘅牛油面包布丁最出色...生果盘都系世纪灾难唔系太新鲜...总体来讲喺冻柜入面嘢麻麻地熟嘅食物同甜品非常唔错.总结:食物 6 (-4 大概全部都系因为冻柜入面嘅嘢)环境 5卫生 4.5服务 6性价比 6回头率 5.5

*去之前先打去预约

入到去坐低咗之后先拎左杯咖啡饮,虽然唔同嘅酒店都系用类似嘅机但系个豆就令大家会有分别呢间都几唔错👍🏻之后去食咗啲热食,普遍都系中式嘅意识为主,平均来讲都好唔错最特别系个牛腩*👍🏻真系非常非常非常非常好食,肉身够厚够淋(真系好淋)仲要有牛筋选择,跟住胆粗粗试吓啲日本刺身寿司🍣....

总结:
食物 6 (-4 大概全部都系因为冻柜入面嘅嘢)
环境 5
卫生 4.5