2022-09-24 447 浏览
Encore餐厅!大排档小炒!之前已经介绍过一次,因为太挂住佢地既姜葱焗桶蚝煲,今次同妈咪再黎食🥰🥰水准依旧,果然冇令我失望!服务态度都好好,超推介!♥️..▫️ 【姜葱焗桶蚝煲】⭐️⭐️强烈推介⭐️⭐️之前黎已经食过一次,水准依旧!香气十足,镬气强劲!同妈咪都好钟意呢一款菜色,而且桶蚝够晒大只,其实食一两只已经好饱肚!大只厚肉,处理又干净,食落去满足感爆灯!非常惹味~而且一点腥臭味都无,d葱段吸晒香气同精华,yummy!大力推介!😍..▫️ 【椒盐九肚鱼】⭐️⭐️强烈推介⭐️椒盐九肚鱼表皮酥脆,鱼肉还嫩如豆腐,简直系内脆内软,而且炸得好干身,整体不错!🥳整体味道几好,如果再椒盐多一点就更加完美了!送啤酒系一流选择♥️😍充满香港风味可以一试..▫️ 【醒胃黑醋骨】😍醒胃黑醋骨酸酸甜甜,配饭都几惹味,黑醋汁包著排骨,酱汁晶莹亮亮的!肉质唔柴口,带点半肥瘦,整体都唔错🫶🏻

▫️ 【姜葱焗桶蚝煲】

▫️ 【椒盐九肚鱼】