2023-06-27 21 浏览
蟹仙海鲜蒸气石碢 (油塘).蟹仙啲海鲜特别系蟹好食不在话下,今次见佢咁近我将军澳,系油塘三家村开左新分店,仲要系超级之好view!!!.▪️$449 per head/ 尊贵海鲜餐▪️.呢到个人觉得同其他分店最唔同嘅地方系除左有靓景,仲要有cocktail饮!呢到嘅饮品选择多好多,把握日落时间过黎饮杯再食海鲜系一流!🌅.十样野我就拣几样我特别深刻介绍,台湾九孔鲍鱼好新鲜弹牙.澳洲青年龙虾故名思意系年轻嘅龙虾仔,肉质实够鲜甜.今年获得升级有蟹黄元贝,个蟹皇酱系自家调配劲香!.今次仍然系个蟹最出色,但今次令我惊艳嘅竟然唔系罕有嘅馒头蟹,反而系膏蟹!个膏好甜肉又一梳梳.到最后有呢个海鲜嘅重头戏,粥底火锅,排骨粟米,芋头粒等再有葱粒同埋菜莆!最后嚟多个椰汁炖官燕,满载而归捧住个肚走.📌 蟹仙海鲜蒸气石碢 (油塘)油塘鲤鱼门崇信街三家村渡轮码头东翼
蟹仙海鲜蒸气石碢 (油塘)

▪️$449 per head/ 尊贵海鲜餐▪️

十样野我就拣几样我特别深刻介绍,台湾九孔鲍鱼好新鲜弹牙

澳洲青年龙虾故名思意系年轻嘅龙虾仔,肉质实够鲜甜

今年获得升级有蟹黄元贝,个蟹皇酱系自家调配劲香!

最后嚟多个椰汁炖官燕,满载而归捧住个肚走
📌 蟹仙海鲜蒸气石碢 (油塘)
油塘鲤鱼门崇信街三家村渡轮码头东翼