周末既下午估唔到下午茶时段东涌仍然咁多人🤣 商场主要系连锁店 我地一行拣左大件夹抵食既Outback Steakhouse🇦🇺 本身食过好多次都觉得质素麻麻地 只系Marginally比港式西餐好🤧 无选择之下都可以试下PS 虽然座位好多 但系台同台之间靠得比较近有点迫 而且店员系中间会走黎走去⭐️ 黑糖包 🤎口感一如以往地松软 😋但系好似有点摊冻左比较干 淡淡既黑糖味配上牛油🧈系经典既好味道🥰⭐️ Spicy Shrimp Rice 🍤大虾同香肠份量都够丰富几大只💪🏻 但系虾无味比较Bland🦐 炒饭唔辣但太咸🌶⭐️ Baby Back Pork Ribs 🍖肋骨唔干OK Juicy 值得一赞😛 酱汁带甜加上焦香好开胃🔥 沙律同薯条好有美式风味🍟⭐️ Steakhouse Pasta 🍝肉酱同蕃茄味不算多口味有点平淡🌚 芝士稍微重手少少🧀⭐️ Tropical Mango Chicken Salad 🥗鸡肉份量多又有香草调味满满既Protein🤍 可惜芒果太酸🥭 加点酱汁中和会更好⭐️ 蘑菇汤 🍄饮落Creamy 都算有蘑菇味😚
黑糖包

⭐️ 黑糖包 🤎