2019-07-04 394 浏览
马鞍山嘅Italian Tomato 一向都好少人,一个午餐$64- $138都有,其实价钱都ok,但咁少人,难免会令我觉得系食物唔多好食。今日同朋友一齐去,纯粹因为易揾位,而且方便BB 车岀入。我叫左呢个黑松露蛋三文治餐,配冻柠茶及餐汤椰菜花忌廉汤。上餐速度都好快,卖相亦算是不错。松露份量都几多,可是味道淡得如无味,鸡蛋炒得几滑,作为鸡蛋三文治是唔错的,但松露蛋三文治就唔合格了。椰菜花忌廉汤见到椰菜粒,亦冇椰菜味,单纯白雪雪的一碗汤,味道不过不失,唔讲真系唔知系椰菜花忌廉汤。总括而言,味道是ok的,只系不能讲究椰菜花汤有椰菜,松露炒蛋有松露香。😅坐得舒适,冇限时用餐,同朋友倾计饮杯野也是不错的选择。

坐得舒适,冇限时用餐,同朋友倾计饮杯野也是不错的选择。