其实已经唔系第一次系呢间餐厅食野!但每一次都会有惊喜👍🏽第一次系无意中经过觉得d生蚝好便所以入左去,老板娘介绍左我地食pacific rock,真系又平又抵食!有左第一次既经验,就开始带朋友同屋企人去食,个个都赞不绝口☺️后尾发现原来呢间野唔系净系得蚝食,仲可以叫老板整意粉。当然意粉种类唔太多,只有红白汁拣。由于我唔钟意食蕃茄,所以叫左个卡邦尼,个意粉真系好好食!因为个意粉既原因又做就左我第三次返去,今次老板娘推介左我唔知大虾定带子意粉,上菜先知系蕃茄汁,个时心谂大获😭抱住视死如归既生态试左一啖!咦,又几好味㖞衰鬼!最起码我一d都唔抗拒,仲食左好多添😍如是者去亲都系食一打生蚝加意粉,就同老板娘变熟左,佢真系好热情❤️今日情人节,谂唔到食乜,所以又过左黎!今日好多客,所以等上菜都等左好耐下,无办法啦,得老板同老板娘加一个伙记,佢地做到踢晒脚。今次本身想食返之前个意粉,点知因为太多人所为无意粉食,唯有拣块牛扒食。最后叫左半打white pearl 同半打Gillardeau,象拔蚌刺生,鹅肝,牛扒,同一支细酒。其他唔洗讲啦,品质好,一向架啦!最最最令我惊喜既系牛扒,第一次系到嗌扒食,因为佢地系
其实已经唔系第一次系呢间餐厅食野!但每一次都会有惊喜👍🏽
其他唔洗讲啦,品质好,一向架啦!最最最令我惊喜既系牛扒,第一次系到嗌扒食,因为佢地系自己拣扒再叫佢地煮,所以作为一名穷学生,平时真系唔舍得食咁贵,但今日系情人节死就死啦,洗大d啦!唔食太生牛扒既我,所以叫左7成,最后见到都系觉的有d生,因为中间系血淋淋😖但因为之前几次既惊喜我又一鼓作气既食佢落口!咦,真系唔错!同我平时食个d差好远❤️
佢d野食真系无得顶,有高级餐厅既水准但价钱又平过佢地多多声!虽然服务一定无d高级餐厅咁好,但只要你唔系大时大节去,我谂老板娘一定会热情招呼你😁
希望呢间餐厅长做长有💪🏼💪🏼💪🏼
咁应该要开始请人😂😂😂