餐厅: 四川重口味
资讯:

2023-01-04 27 浏览
无辣不欢的我今日去咗位于土瓜湾站附近的四川重口味试吓🌶️佢哋主打四川麻辣小菜😍餐牌内有多款湘川小炒 ,辣同唔辣都有选择!样样我都好想试今次点咗🥢凉拌莴笋丝超大碟莴笋丝好爽口好脆,配上花椒麻油等,令人胃口大开的凉拌菜🥢招牌酸菜鱼(午餐)汤底的麻、酸、辣度都岩岩好,忍唔住饮咗好多汤😋而且午餐size都好大,有好多鱼肉及酸菜不过鱼肉比较多骨食用时要小心🥢午餐加$24可配口水鸡小食 这加配的小食超大份的 鸡肉嫩滑 而且个汁辣度岩岩好,好开胃🥢农家咸鸡整得好入味,充满鸡的鲜香味,鸡件嫩滑🥢泡菜酸辣鸡肾鸡肾爽口,配上蒜苗炒,酸辣可口好好送饭😋🥢香辣炒田鸡 (个人最推介👍🏻👍🏻)一上枱已闻到好香好香点了小辣,但都惹味开胃好够味 味道正宗 份量好大 好多田鸡肉,而且炸完再炒好正!卡位座位宽躺 坐得舒服 张枱好大冇局促感员工态度亦友善每样菜式都好味好地道 份量多价钱抵难怪小店深受街坊欢迎👏🏻📍四川重口味 (土瓜湾)地址: 土瓜湾北帝街26A号地舖(土瓜湾站A出口)@heavytastehk
无辣不欢的我今日去咗位于土瓜湾站附近的四川重口味试吓🌶️

今次点咗
🥢凉拌莴笋丝

🥢招牌酸菜鱼(午餐)
汤底的麻、酸、辣度都岩岩好,忍唔住饮咗好多汤😋
而且午餐size都好大,有好多鱼肉及酸菜
不过鱼肉比较多骨食用时要小心

🥢农家咸鸡
整得好入味,充满鸡的鲜香味,鸡件嫩滑

🥢泡菜酸辣鸡肾
鸡肾爽口,配上蒜苗炒,酸辣可口好好送饭😋

🥢香辣炒田鸡 (个人最推介👍🏻👍🏻)
一上枱已闻到好香好香
点了小辣,但都惹味开胃好够味 味道正宗
份量好大 好多田鸡肉,而且炸完再炒好正!

卡位座位宽躺 坐得舒服 张枱好大冇局促感
员工态度亦友善
每样菜式都好味好地道
份量多价钱抵
难怪小店深受街坊欢迎👏🏻

📍四川重口味 (土瓜湾)
地址: 土瓜湾北帝街26A号地舖(土瓜湾站A出口)

@heavytastehk