2018-12-01
之前已经试过铜锣湾分店,今次试下尖沙咀,因为见佢有得即日网上订位之余,8点后入座仲有8折优惠添由于hubby钟意食辣但其实又唔系食得好辣,所以好食得辣嘅我为有将就下佢今次点左川北凉粉,都系保持到水准份量多第二都系点左干煸四季豆,不过今次略嫌佢煮得唔够铜锣湾分店干身,但都系唔错的!第三,今次第一次试佢嘅辣子鸡,辣子鸡香港好多地方都有得食,但佢哩度份量大,又炒得够干身,香口,我反而几钟意食佢里面嘅的蒜头最后,见食评话佢个水晶粉都好出色,果然系失望,够惹咪,汤底一流,面质出色饮品方面,都系叫左佢嘅招牌水果茶,但都系一开头饮第一啖略嫌甜左少少,等冰溶左少少,味道就刚刚好希望佢个8折优惠会keep住有,因为如果折左后又加一,即系9折我觉得价钱都ok,但如果无左8折,就略嫌贵左少少,不过有靓环境,又唔会食完成成身味,又想食辣,我都系会选择哩度
今次点左川北凉粉,都系保持到水准份量多