2024-11-28
囡囡考完试要求去「牛大人」食最新推出的日本黑毛和牛A4+套餐吃到饱套餐,最平只系$448就可以吃到和牛无限食。日本黑毛和牛A4+套餐吃到饱套餐除了无限吃牛之外,还会赠送每日时令海鲜海鲜拼盘,有生蚝、圣子、扇贝、鲍鱼,大大只又鲜甜,质素相当高质,另外只有和牛套餐的柚子烧汁饱鱼、古法醉鲍鱼、炭烧盐葱鲍鱼、鲍鱼都系任食,其中最钟意炭烧盐葱鲍鱼,好香盐葱味。每款都各有特色,一定唔会错过。日本黑毛和牛A4+大大片,油花均匀,油脂丰富,只系烚一烚就食得,入口劲Juicy ,encore 左好多盘,以到已经值回票价。每次食牛大人都一定会食以到小食,松露老油条、真猪小香肠、炸鱼皮、盐酥鸡,都是必食的,仲有台湾直送浆类、台式手工水饺,一样质素相当唔错。自助区有多款啲锅配料,摆放整齐干净,款式众多,款款都好想食,另外亦有多达十款的不同酱料,和自家菜类、罐装饮品,另外饮品亦可以系QR落单,有新出的珍珠奶茶、最正竟然有乳清蛋白荔枝玉露,每杯都含有丰富蛋白质 ,帮肌肉生长同修复,仲可以任饮,我当然一定唔会错过啦。食饱饱一要食埋甜品先满足,以家Haagen Dazs雪糕任食,真系超爽。