2023-01-03
#pb食在屯门 无限回访的屯门温馨小店☕️Happy New Year💕 2023年第一个post 我想介绍一间我间唔中都去嘅屯门cafe😍 佢位于屯门工厂区内 位置唔太方便 但系基本上次次去到都满哂座(无论几点去都好)可见佢嘅受欢迎程度🥰 店内只有6-7张枱 装修好舒服 次次去到都坐到唔愿走🤪 重点系热情嘅老板娘 次次去到都好nice 见亲佢都好开心 真系好中意成间舖嘅氛围❤️.轻食有muffin、牛角包等 我最中意食佢嘅banana bread😋 价钱$30-$42等😍 而佢都有唔同嘅brunch set 款式仲会定期换👍🏻 咖啡有手冲咖啡 亦有比较特别嘅椰子cold brew、Irish coffee、coffee cocktail等🥰🔹慢煮鸡胸三文治🥪推介❤️ 个包系菠菜包 食落好软熟😋 老板娘希望大家可以食得健康d 又多d款式嘅包食 所以加入左几款蔬菜包😍 慢煮鸡胸好滑 而且份量都好多🥰 除左鸡胸 仲有Parma ham、蕃茄、沙律菜等 全部都好新鲜👍🏻🔹红酒炖牛肉批🥧推介❤️ 想试好耐😍 超级好食嘅批😋 炖牛肉好淋 而且用红酒煮过好入味👍🏻 个批唔会过厚 而且好脆🥰🔹Earl Gr
无限回访的屯门温馨小店☕️
🔹慢煮鸡胸三文治🥪
🔹红酒炖牛肉批🥧
🔹Earl Grey Latte☕️
Hidden Menu之一🤪 上次老板娘俾我试完之后就爱上了😍 Earl Grey味好香浓 口感好滑👍🏻
🔹Flat White☕️
正常发挥🤪
整体✨ 无论环境、食物、服务都绝对会令人无限回访嘅一间cafe😍 欣赏老板、老板娘嘅用心制作 次次出新品都好有惊喜🥰 你地要继续加油呀❤️
Kaffee Jen (屯门)
屯门建发里4号建发里4号大厦地下3号舖