2024-09-10
呢间成日行经旺角见到都想试,原来锅霸已经开幕五周年,今个假日饿饿地就黎食下🤣每人连加一$355.3,劲多野食,可以食到7:30pm前离席我哋点左第一级别套餐,包括primegrade美国安格斯肥牛以及西班牙无激素猪肉片任食!开头以为第一级别既肉未必会咁好味,点知都几有惊喜,牛肉好大块,点埋沙茶酱,齿颊留香!猪肉片够薄,较易入口😍汤底都有16款,我哋拣左药膳椰子鸡涮涮锅以及新出嘅药膳胡椒猪肚鸡锅,椰子鸡非常滑,主要系鸡髀肉,至于猪肚都好入味,胡椒味浓,最后我哋斋食个花胶都已经好多,唔需要额外再点花胶😆小编好钟意佢劲多火锅料拣,应该超过60种,而海鲜🦞控既我点左沙白、虾🦐、鲩鱼片,带子,墨鱼🦑,全部都好鲜甜!食饭时间又长,食返够本😂而菜主力点左羽衣甘蓝、油麦菜,第一次打边炉食羽衣甘蓝,味道有几夹!饮品都好多野饮拣,特别推介桂花乌龙冷泡茶,茶香几浓!如有女士唔饮冻饮,都有热饮区,几细心!最后我同友人一人点咗一个Movenpick 雪糕作结,好满足🤩味道:4/5环境:4.5/5(好大)服务:4.5/5性价比:4/5
食饭时间又长,食返够本😂
饮品都好多野饮拣,特别推介桂花乌龙冷泡茶,茶香几浓!
如有女士唔饮冻饮,都有热饮区,几细心!
味道:4/5
环境:4.5/5(好大)
服务:4.5/5
性价比:4/5