2024-09-06 361 浏览
🥢✨ **锅霸吃到饱 台式养生火锅✨🥢呢排落雨无咁热!即刻想打边炉😂老公今日接收工🤓去咗创兴睇吓有咩食~上到锅霸吃到饱,好彩一收工就去~ 唔使排队😎同埋好正~加$40 左右就可以无限时,慢慢食😋🍲❤️✨餐前小食有惊喜😍 有盐酥鸡/花枝丸、同埋4款味道既shake shake粉!即刻谂起台湾夜市啊🤤✨有20种汤底选择😍仲可以拣鸳鸯汤底🤤我哋拣咗经典嘅药膳养生花胶鸡涮涮锅,汤底浓郁又唔油腻,搭配各种食材都十分完美✨ 我哋order 咗Prime Grade极上牛颈脊套餐🐮😋Prime Grade安格斯牛颈脊😋西班牙伊比利亚黑毛猪肉片😋Prime Grade美国安格斯肥牛😋西班牙无激素猪肉片✨酱料区选择都好丰富、饮品种类多~好多台式特色饮品,有冷泡茶仲摆咗啲饮品喺暖柜~十分贴心🥰✨餐厅座位阔落,非常适合三五知己、家人聚餐✨食材都好新鲜😌而且种类繁多🦐🥬🤩推介浓汁牛肉丸~✨食完仲有每人一杯雪糕🍧

🥢✨ **锅霸吃到饱 台式养生火锅✨🥢

😋Prime Grade安格斯牛颈脊
😋西班牙伊比利亚黑毛猪肉片
😋Prime Grade美国安格斯肥牛
😋西班牙无激素猪肉片

✨餐厅座位阔落,非常适合三五知己、家人聚餐

✨食材都好新鲜😌而且种类繁多🦐🥬🤩推介浓汁牛肉丸~

✨食完仲有每人一杯雪糕🍧
2024-08-17