2024-09-08
心思思又想打边炉,拣咗锅霸,贪佢有无限时等我地可以边食倾偈,唔使赶头赶命!原来锅霸🍴已经开业5周年☺️推出全新时间自主吃到饱火锅套餐可拣120分钟或者无限时,加多$40就可以无限时食到。🍲120分钟套餐7:30离场最平🤪$219就食到🍲真正时间自主,用餐时间由自己决定🍲 有唔同level唔同$$拣 贵啲级别仲有野送添选择第二个级别牛肉套餐 (每四位额外送多一碟价值$168既手切安格斯prime grade 牛肉)-🍲选择第三个级别牛肉套餐(每两位送多一碟价值$168既手切安格斯prime grade 牛肉)不过我今日就拣咗Level one,包肥牛同猪肉片。🍲🍲🍲一开始先黎前菜同期间限定既小食盐酥鸡/花枝丸,仲有4款shake shake粉可以加落个袋度shake!我加左紫菜粉 ,同盐酥鸡都几夹,唔会太咸。汤底方面叫咗鸳鸯火锅,拣咗药膳椰子鸡汤同麻辣牛锅。药膳椰子鸡汤好足料,有大量鸡件,汤底食到最后都好甜,极推 !麻辣牛锅都唔错,不过椰子鸡汤太好味!安格斯肥牛牛味十足,油花均匀。西班牙伊比利亚黑毛猪都好高质,完全无猪臭味。食物种类都好多,基本上每样叫一份都已经饱晒。最特别嘅系佢呢一度有好
原来锅霸🍴已经开业5周年☺️
推出全新时间自主吃到饱火锅套餐
可拣120分钟或者无限时,加多$40就可以无限时食到。
🍲120分钟套餐7:30离场最平🤪$219就食到
🍲真正时间自主,用餐时间由自己决定
🍲 有唔同level唔同$$拣 贵啲级别仲有野送添
不过我今日就拣咗Level one,包肥牛同猪肉片。
🍲🍲🍲
我加左紫菜粉 ,同盐酥鸡都几夹,唔会太咸。
汤底方面叫咗鸳鸯火锅,拣咗药膳椰子鸡汤同麻辣牛锅。
麻辣牛锅都唔错,不过椰子鸡汤太好味!
安格斯肥牛牛味十足,油花均匀。
西班牙伊比利亚黑毛猪都好高质,完全无猪臭味。
食物种类都好多,基本上每样叫一份都已经饱晒。最特别嘅系佢呢一度有好多手打嘅肉丸,细细粒咁好弹牙。
海鲜类都多选择,有虾有蚬,食落新鲜,啲肉一啲都唔霉。
另外仲有好多蔬菜拣,唐生菜、油麦菜、羽衣甘蓝、菜心苗、莲藕片等
饮品有汽水有茶,有冻有热。
甜品每人一杯雪糕有H字头M字头D字头都有!
呢度环境舒服又唔限时,餐厅职员都主动同有礼貌,真系好适合倾偈聚会!下次再来!