2024-03-14 32 浏览
今日我同朋友出来食饭,唔想只是食野,仲想有D野玩,竟然系openrice揾到一间有得食,又有得玩嘅楼上Cafe,真系无得顶。 上到去,地方唔算好大,但好适合一班人上去玩。我地见到有好多唔同的board game任我地玩,款式多,好多种类。 我地先叫左2款花茶,一边饮,一边玩,一款是护肝花茶,较深色,很适合日常工作忙碌,又夜瞓的香港人,有淡淡的清香,真不错! 另一款是润喉花茶,比较浅色,有甜甘菊系里面,自然甜,好好饮,很适合最近天气,可预防感冒,正! 玩到咁上下,我地觉得肚饿先叫野食。罗勒海鲜,有虾,鱿鱼和蚬等海鲜,好鲜味,香料吸引,螺丝粉好味有咬口。 卡邦尼烟三文鱼意粉好吸引,三文鱼有好多片,配上卡邦尼酱汁,好creamy,调味好,好配合烟三文鱼。 如果大家都想去玩下食下,记得用电话预约呀!

如果大家都想去玩下食下,记得用电话预约呀!