2024-11-03 315 浏览
好耐无打过边炉啦,男朋友话经开火锅店闻到阵味都好想食,今次就带佢食间特别啲既火锅任食,俾佢医下个边炉瘾 锅霸原来都已经开幕左五年啦,今年仲推咗个时间自主吃到饱火锅套餐,实行一个价钱就可以任你饮饮食食,如果够四个朋友拣第二个级别牛肉套餐 仲额外送多一碟手切安格斯添;如果两个食又拣第三个级别都会送手切安格斯,而且一大班人聚会仲可以+$40由120分钟升级到无限时,真系到第二朝都唔洗食早餐 我哋由于太耐无打过边炉,所以拣左第二级,有美国 Prime Grade 极上牛颈脊 及 西班牙伊比利亚黑毛猪,Prime Grade 极上牛颈脊真系同出面既边炉有分别,望落纹路好靓,食落嫩滑,而黑毛猪亦都口感一流 但令我哋最意外就系,佢有成20款汤底可以拣,而我地拣左药膳养生鸡锅同番茄麻辣牛肉锅,男朋友话个汤底愈食愈出,连酱料都唔需要用。番茄麻辣牛肉锅配牛肉真系大推大推 火锅店亦好好,一坐低就送盐酥鸡,仲有四款,Shake Shake粉可以任君选择,我哋就拣左海苔加芝士,一个字正! 而且配料选择都好多,不论丸类、海鲜定蔬菜都好新鲜,好好食,特别推荐佢哋既芝士小龙包,芝士超浓,叫咗呢款基本上都唔洗食常见既芝

而且配料选择都好多,不论丸类、海鲜定蔬菜都好新鲜,好好食,特别推荐佢哋既芝士小龙包,芝士超浓,叫咗呢款基本上都唔洗食常见既芝心丸啦哈哈

饮品款式都好丰富,除左一般香港见到既饮品之外,仲有唔少台湾同韩国出口既饮品,好多都好少见到,当然仲唔少得锅霸自家饮品。