2024-08-22 1432 浏览
朋友知我钟意食点心,话佢一直食开嘅餐厅刚刚完成左翻新,带我去见识吓🤣无限时任食点心+ 小菜放题 $208/位 去到先知原来系中菜加点心放题,仲要冇限时,全场爆满,超级超值🤩🤩。✨每位必送✨首先每位会逢送蚝王扣鲍鱼及蒸双皮奶,鲍鱼非常入味,爽口弹牙,炖奶非常滑嫩❤️。✨点心✨点心选择非常多,全部即叫即蒸,由姐姐送上,热辣辣超好食,令我想起小时候去酒楼嘅时光。 🔸常满虾饺皇必食‼️虾饺晶莹剔透,而且每一只虾饺超级饱满,里面足足有三大只虾😍😍虾饺王名副其实😋😋。🔸鲜竹牛肉球牛肉姜葱牛柏叶球超级大粒,上枱时热气冒出🤩🤩啖啖肉,非常Juicy。🔸酸甜炸云吞脆卜卜,配上酸甜汁,香脆可口。🔸招牌小笼包一啖入口,完全爆汁❤️过足口瘾。🔸鸡扎鸭脚扎估唔到有双拼,一次过满足两个愿望❤️。还有其他点心如鲜虾蒸烧卖、姜葱牛柏叶、萝卜丝酥饼、豉汁蒸凤爪等,大件抵食。✨中菜✨由汤羹、肉类、海鲜豆腐类去到炒粉面饭任君选择,同朋友嚟食就最啱啦,满足晒大家嘅口味。我们试了樟茶鸭飘着阵阵茶香,京式赛螃蟹非常滑嫩,份量刚刚好,令你有空间每样都试啲。自助区域还有猪脚姜、鸡脚及炸虾片等菜式,还不是上新款,选择真的非常多。饮品任饮(+$

无限时任食点心+ 小菜放题 $208/位

✨每位必送✨

✨点心✨

🔸常满虾饺皇

🔸鲜竹牛肉球

🔸酸甜炸云吞
脆卜卜,配上酸甜汁,香脆可口。

🔸招牌小笼包
一啖入口,完全爆汁❤️过足口瘾。

🔸鸡扎鸭脚扎
估唔到有双拼,一次过满足两个愿望❤️。

✨中菜✨

饮品任饮(+$10/位)
只需要加$10就饮品任饮,除咗一般饮品外,还有各款啤酒及玻璃樽维他奶,选择较多元化。

想睇更多介绍,马上Follow我啦😁。
#big_big_foodie #big_big_foodie食匀荃湾