2019-04-01 81 浏览
星期五,大慨9点钟黎到The one 丼吉,唔洗等好奈(餐厅出面仲要有得坐住等)好快有位。👍🏻呢度出左除左吉列猪扒/猪柳🐖最紧要既系无限任添椰菜丝🥬🥒环境算几靓,有卡位坐👍🏻员工服务正常,快手,态度唔差。先磨芝麻,再加埋猪排酱汁,点猪扒/柳正🙂西柚汁同紫菜汁点椰菜丝一流。🌟🌟主角:我地叫左两个set🌟share食所以放埋一齐🌟1)吉列猪扒定食($228)2)吉列神户牛肉薯蓉伴猪柳定食($248),各有前菜一碟(无食过,麻麻地),有饭,面豉汤。同埋劲多椰菜丝!椰菜丝唔点野都好甜,点西柚汁就开胃👍🏻成餐饭refill 左一次我都够哂。猪柳反而无猪扒juicy,而薯蓉饼都几好味既,整体既吉列都唔错。另外佢会比埋黄芥辣酱 同盐比你,觉得点盐都唔错💓

先磨芝麻,再加埋猪排酱汁,点猪扒/柳正🙂

西柚汁同紫菜汁点椰菜丝一流。🌟🌟