2021-04-28 344 浏览
东荟城既呢间outback地方好大,餐厅装修令人觉得好阔落,而比较特别既系佢系餐厅户外方面仲有大空地,而餐厅亦有布置同户外既枱方便客人食野同倾计~而今次亦唔系第一次食outback,一直都好挂住佢款黑糖面包😋😋最重要既系食完又可以再叫,当然就唔好执输啦😂佢既黑糖面包食落好香,拎上手都仲系有小小热既,而佢亦有提供牛油等你搽落去,佢既牛油亦十分软滑,配合埋件黑糖面包简直系绝配👍🏻我相信好多人黎食outback既部分原因面系为左黑糖面包而黎😂😂而今次就有一份前菜沙律,味道都好正常,啲沙律菜都几新鲜,配合埋蕃茄粒又特别好食,够哂清新👍🏻而主食就叫左一份牛扒,而今次就叫左5成熟,而旁边亦有薯菜等等,块牛扒一切开都仲系粉嫩,咬落去亦唔韧,而牛味亦都几足,算系一块质素唔错既牛扒👍🏻👍🏻总结outback既食物质素都唔错,同埋最重要就系有得食黑糖面包就值回票价啦~

2021-04-08