2022-09-22 632 浏览
【黑糖面包🥖】(Free)一上枱已经闻到阵阵嘅黑糖香味🖤食落热辣辣,好松软,仲有浸黑糖嘅味tim ~🤎🤎感觉好特别✨✨味道就好似提子包冇提子咁😂😂好食就唔再讲,重点系佢有得无限refill 🤩🤩性价比极高!!!💗💗【芝士白汁烧虾寛面🫕🍴】($156)蒜蓉包🧄🥖因为薄薄地嘅关系所以好脆⚡️,虽然蒜蓉味唔太浓郁,但整体嚟讲都几好食💖 另外食到最尾可能会咸咗啲😂🧂个宽面好creamy🫕佢微辣嘅感觉亦都几惹味❣️❣️但可惜食落完全冇咸味🧂,食咗一啖之后劲失望🥲🥲但如果自己加返啲盐落去都真系超好食👍🏻👍🏻😂只虾系冰鲜虾🦐,但冰鲜虾嚟讲算系最高级𠮶只(?)😂会比普遍嘅冰鲜虾多咗少许咬口,配埋种微辣嘅感觉其实又几惹味❣️❣️
【黑糖面包🥖】(Free)

【芝士白汁烧虾寛面🫕🍴】($156)