一家大细相约朋友到餐厅晚饭, 当时大家点好菜后, 因2岁的小朋友肚饿又不便吃大人的饭菜, 故自备饭仔来食, 此时有仕应来问饭仔有冇肉, 又话其他顾客会唔钟意(当时尚早四周未有客, 只有远处3台), 其实眼见都系蛋, 菜同肠仔, 咁我话小朋友都要食GA, 佢居然叫我同小朋友出门口食, 有冇再离谱D!!!!叫个2岁小朋友企系佢门口食??? , 之后我继续喂小朋友, 佢仲叫个高级小小GE 话我地再食宁愿唔做我地生意, 有咩咁大排AR? 于是成台人即走, 呢D 咁GE 食肆连小朋友食饭都唔通庸下, 价钱又贵又唔抵, 睇佢几时执??真系本来开开心心大家去食饭搅到一肚气!!!! 奉劝有小朋友GE 家长唔好帮衬, 唔系要你0系门口喂完先好入去!!!

真系本来开开心心大家去食饭搅到一肚气!!!!

2010-08-25