2019-03-16
想试呢间煲仔饭好耐,但无耐性嘅我,一见有人龙系会马上调头走。所以寻日星期五晚6点钟就到,睇睇有无机会啦,好彩一入就有位,但睇下周围嘅枱,好似真系坐满晒㖞,睇完个餐牌一抬头就睇到门口有人排队啦😆😆😆!叫左2个煲仔饭,腊味滑鸡煲,同窝旦牛肉煲,讲左要等30分钟,所以如果叫其他野,又想一齐食就咪叫住啦!所以我等到过左25分钟先叫个腐乳通菜。好准时,真系半个钟先黎到,我地等左几分钟先打开盖,热到要用2张纸巾先拎到个盖,一般其他食煲仔饭嘅店系会帮你开盖😑😑😑饭同豉油系一般,鸡肉就好滑但有少少碎骨,好在我都食得好小心,腊肠润肠同件腊肉好好味呀,甘香又吾系死咸。个油菜就真系吾掂,个腐乳汁系无咩味🤨窝旦牛味道都吾错! 下如果下次再黎都会系6点前啦!走嘅时候7点几条队都几长,同埋个煲仔饭都要等成半个钟,即系正常每枱客最快都要成个钟先走得,有排等😖
个油菜就真系吾掂,个腐乳汁系无咩味🤨
窝旦牛味道都吾错!