2019-02-02
好一段时间前曾经黎过呢度食晏昼,今次落堂后同朋友再黎呢度食个晚饭,餐厅依旧有好多熊仔同埋兔仔坐镇😚👁🗨 香煎带子羽衣甘蓝意大利面(7.5/10)💲138两粒带子面头呈金黄色,食落都鲜嫩,羽衣甘蓝被切成碎片,可以捞埋落个粉到食🥬加上洋葱既忌廉汁都几香口creamy,而且意大利面软硬适中🍝本身佢写住系少辣,但系个人唔太食得辣,整体出到嚟系微辣正好合我心意🙈👁🗨 温泉蛋三文鱼籽松露汉堡(7/10)💲128呢个汉堡带有日式既风味,尤其系面头只切开有流心蛋浆既温泉蛋同埋有咸鲜味既三文鱼籽,仲有阵阵松露香😛中间夹有烟肉、淋有照烧汁既汉堡扒、番茄同生菜,但系汉堡扒好似稍微过熟,口感干同韧身左少少,如果可以保留到多啲肉汁就更好🍔汉堡外配有沙律菜、波浪形同埋直身两种既薯条,够晒啖啖薯🍟👁🗨 黑糖珍珠朱古力鲜奶软雪糕(6.5/10)💲50本身都对佢有期望,睇个餐牌感觉好吸引,卖相好靓,结果出到离同餐牌上面既相有啲出入咁😬雪糕混合得吾够均匀,睇落似得一只口味既雪糕,而且原来佢啲黑糖系就咁淋落面,珍珠吾多觉有黑糖味😳同杯珍珠奶茶一样,珍珠都系痴住哂一旧旧,食到底仲有几粒偏向硬身😔不过胜在佢雪糕份量多,吾
👁🗨 香煎带子羽衣甘蓝意大利面(7.5/10)💲138
👁🗨 温泉蛋三文鱼籽松露汉堡(7/10)💲128
👁🗨 黑糖珍珠朱古力鲜奶软雪糕(6.5/10)💲50
本身都对佢有期望,睇个餐牌感觉好吸引,卖相好靓,结果出到离同餐牌上面既相有啲出入咁😬雪糕混合得吾够均匀,睇落似得一只口味既雪糕,而且原来佢啲黑糖系就咁淋落面,珍珠吾多觉有黑糖味😳同杯珍珠奶茶一样,珍珠都系痴住哂一旧旧,食到底仲有几粒偏向硬身😔不过胜在佢雪糕份量多,吾易溶,朱古力同奶味又算浓郁,就挽救左啲分数
👁🗨 茉香珍珠奶茶(6/10)💲38
饮落有茉莉花茶既味道,可惜个奶比较薄同稀身亦唔够香浓,个奶茶底难免会令我有点儿失望👉🏻👈🏻而底部珍珠就系十几粒黏埋一齐,要靠饮管拆散佢地,不过咬落都烟韧既🥤
总括黎讲,比较建议大家黎呢度主要食主菜🙃
🔛 整体评分(6.5/10)