2024-08-28 931 浏览
因为住楼上,加上自己唔识煮饭,退咗休之后就日日都一定会嚟帮衬呢间餐厅,有时早餐有时下午茶有时食夜晚。帮衬咗足足两年。以前食得好开心,价钱虽然中上但服务水平好食物质素有保证。好可惜,自从呢个几月新嚟咗两位蓝色衫经理,对人客非常无礼态度嚣张,简直系赶客!而且整体服务水平严重下降,嘢饮或者嘢食成日都要催先嚟。更严重嘅系,今日我实在太饿喺𠮶度食中午,点知隔篱枱有位老婆婆要饮热柠茶,不过个蓝衫经理落错单,俾咗佢热奶茶,老婆婆同佢讲比赛嘢饮嘅时候,佢居然闹返阿婆转头!今日嘅事件令我以后唔会再帮衬呢间嘢!佢哋呢啲服务水平实在对不起$98一个叉烧蛋饭的价钱。非常失望,冇咗个饭堂,以后不会再去了。

2024-08-28