2017-05-25 691 浏览
成日经过见到门口装修得几特别 想试好耐今晚终于的起心肝行动!!入到去见得两枱客 啱哂我哩D怕嘈既麻烦友 入到去侍应好快手就放低左前菜俾我地 有青瓜 红萝卜 椰菜加埋个酱一齐食 冇得顶 不过青瓜林左dd入正题先老板介绍 坚好食 咬落脆卜卜感觉好得意牛肉包住d葱同蒜 好味不过我比较重口味 所以自己加左d盐 更加好味好少地方有得食 外面黑豚肉咸加入面荔枝甜 两种味道加埋又出奇地夹又系老板介绍 啖啖肉 个人本身唔like汁烧既野 哩串野又烧得几好 唔会有结 TART TART既感觉哩个就差DD勒 有D腥 成粒食完之后觉得个口超腥 必食 皮烧得好脆 鳝肉好弹牙 都系必食 味道啱啱好 牛舌又唔会好un 师父够功力呀好脆 我又自己加左少少盐 真系会想系咁食叫左杯自家制梅酒 第一啖麻麻地 圬越饮越好味 连粒梅都唔放过食埋 可惜太细杯喇唔够喉整体尼讲呢系好好食既 不过呢个人认为系土瓜湾尼讲呢价钱就偏贵既 不过真系值得试下
入到去见得两枱客 啱哂我哩D怕嘈既麻烦友
入到去侍应好快手就放低左前菜俾我地 有青瓜 红萝卜 椰菜