2017-06-26 281 浏览
就是因为喜欢饮咖啡,好几年前已经系Pokka会员。但自从铜锣湾、德福店都相继结业,呢几个月都比较少光顾😔今日心血来潮去开油塘,不如去将军澳分店食番餐😙 下昼打电话去订定位,店员话留枱5分钟,用膳时间个半钟🤔早到咗15分钟即时被带到窗边4人枱👍🏼餐厅环境几舒服。餐汤系姜汁海鲜忌廉汤 - 姜汁味够,但唔系好觉有加忌廉因为质地系稀稀的。内𥚃有几粒蚬肉都算系海鲜挂🤔 至于跟餐汤嘅牛角饱都算脆但我都系比较喜欢面饱类无咁肥腻。假日套餐选择都唔少,今日点咗个韩式泡菜牛肉炒饭。 牛肉份量较少,得约6-7片。泡菜炒饭饭底偏湿,以为韩式会用珍珠米但又唔似。整体来说味道非常普通,本人并不太欣赏。唔紧要,嚟Pokka我主要系为咗杯水准隐定嘅咖啡☕️。其实热咖啡比冻嘅香好多😌小甜品只系点缀,配咖啡都唔错。见到宣传单张先醒起会员生日月有免费麦唛多士,多谢晒🤗

今日心血来潮去开油塘,不如去将军澳分店食番餐😙

下昼打电话去订定位,店员话留枱5分钟,用膳时间个半钟🤔

早到咗15分钟即时被带到窗边4人枱👍🏼
餐厅环境几舒服。

假日套餐选择都唔少,今日点咗个韩式泡菜牛肉炒饭。

甜品只系点缀,配咖啡都唔错。

见到宣传单张先醒起会员生日月有免费麦唛多士,多谢晒🤗
2017-06-25